Despre Noi
Produse
Importanta Filtarii Apei
DE ce sa cumparam Filtru de apa
Cariera
Oferte Speciale
Contacteaza-ne acum
 

Protejati sanatatea dumneavoastra!

Protejati sanatatea copiilor dumneavoastra!

Economisiti-va banii!

S-a demonstrat stiintific ca peste 80% in bolile noastre provin din apa. Apa de la robinet contine bacterii si impuritati, majoritatea fiind otravitoare pentru organism. De asemenea clorul este foarte nociv provocand 85% din bolile de inima, 75% din boli precum diabet si ulcer, 65% din bolile de cancer. Rugina, plumbul si clorul sunt doar cateva din pericolele ascunse in apa de la robinet. Chiar si cand aceste impuritati sunt la limita acceptata consumul zilnic duce, in timp, la afectiuni grave. Clorinarea este considerata o metoda eficienta in purificare, insa studiile arata ca aportul constant de clor in organism este un factor de risc in aparitia cancerului si agraveaza starea persoanelor cu afectiuni renale. Materialele, din care sunt realizate instalatiile prin care apa este distribuita, duc la incarcarea acesteia cu metale grele. In cazul copiilor apar cel mai adesea probleme. Cantitatile de plumb pot cauza deficite de atentie si lipsa de concentrare. De asemenea presiunea sangelui si productia de hemoglobina pot fi afectate de ingerarea apei care contine plumb. Efectele ruginei asupra organismului sunt mai putin nocive insa, daca se depasesc dozele pe care organismul le poate suporta, fierul ingerat poate leza direct celulele tractului gastrointestinal si poate fi toxic pentru intreg organismul.
Apa plata, aparent o solutie, este costisitoare, nu protejeaza mediul si este incomod de transportat. De asemenea fructele si legumele pe care le consumam, spalate cu apa de la robinet nefiltrata, retin bacterii nocive care mai apoi ajung in organismul nostru. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si economisiti bani. Cu banii cheltuiti achizitionand apa imbuteliata pe 2 luni va puteti achizitiona un aparat cu filtru de apa certificat. Doar filtrul trebuie schimbat in fiecare an. Va oferim 5 ani garantie si service gratuit la fiecare 6 luni in care se curata filtrul de apa.

Spartan este unic deoarece:

  1. Este filtrul de apa care a combinat cunostintele europene cu cele mai avansate tehnologii americane in domeniul filtrului de apa din ceramica cu micro pori.
  2. Acest filtru ceramic retine 100% dintre microorganisme patogene aflate in apa cum ar fi: E. Colli, tifos, holera, salmonella, coliformi fecale, staphylococcus, enterococcus, cryptosporidium, etc (vezi tabel1) deoarece porii filtrului ceramic, sunt de 10 ori mai mici decat marimea microbilor din apa.
  3. In acelasi timp filtrul de apa retine bilioane de germeni din apa pe care clorul ii ucide si pe care fara sa stim ii bem zilnic in apa de la robinet .
  4. Argintul coloidal continut in microporii filtrului ceramic ucide germenii pe care filtrul de apa ii retine in timp ce decontamineaza dipozitivul.
  5. Blocul de carbon continut in partea din interior al filtrului retine: chlorine, pesticides, phenols, toxic substances,amianthus fibers, hexavalent chromium, arsenic, lead si alte maerii grele( cele mai iportante le gasiti trecute in tabelul 2) in timp ce nu distruge si nu afecteaza elementele folositoare ale apei cum ar fi: saruri mierale, microutrienti etc.
  6. Filtrul ceramic Spartan este fabricat din otel inoxidabil astfel nu schimba mirosul sau gustul apei cum se intampla des cu filtrele de apa fabricate din plastic.
  7. Ocupa un spatiu mic in bucatarie (Dimensiuni: 7cm latime x 31cm inaltime si 2 kg greutate) si se poate conecta intr-un minut la chiuveta.
  8. Conexiunea prin supapa pe care filrul Spartan o are ne ofera posibiliatea de a avea atat apa filtrata cat si apa de la robinet.
  9. Filtrul Spartan este testat de 3 laboratoare certificate cat si de Universitatea Agricola din Atena (Depatamentul Microbiologie)
  10. In final, este filtrul de apa, care va va oferii toata viata, dumneavoastra cat si copiilor dumneavoastra, sa beti apa sanatoasa, cristalina si pura.